Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

Предназначение и монтаж на ветробрани

ветробрани, ветробрани hekoГлавното предназначение на вертобраните е защитата от въздействието на атмосферните условия, особено от вода и вятър. Замърсените прозорци се отразяват неблагоприятно не само на перфектния външен вид на автомобила, но и на това, че се възпрепятства достъпа до случващото се на пътя и „мъртвите зони“ в страничните огледала се увеличават. По този повод поставянето на ветробрани на прозорците осигурява необходимата безопасност.

Когато прозореца е отворен ветробраните помагат за нормалната циркулация на въздуха в купето на автомобила. Ако се запотят стъклата в дъждовно време отново те ще помогнат – при открехване на прозореца водата няма да успее да влезе вътре. Особено практични в лошо време са ако свалите огледалата до долната позиция на ветробраните. Въздушната струя ще освежи въздуха в купето и ще намали образувалото се изпотяване. 

При закупуване на продукти от нашия онлайн магазин, вие ще осигурите на автомобила ви сигурни и модерни ветробрани. Практичният и естетическия им вид ще ви изненада. Със съдействието на нашата помощ вие ще успеете да придадете перфектния външен вид на автомобила и ще можете да засилите ефекта, които желаете да постигнете. Много оригинално и модерно би изглеждало съчетаването на ветробрани и дефлектори на предния капак.

Предложените от нас ветробрани са на полската фирма Неко. Те са ефектни, досегаеми и лесни средства, създадени да защитават автомобила ви. Изберете ветробраните, които ще подчертаят красотата на вашия автомобил.

TuningMyStile, от своя страна, гарантира за високото качество на предлагания асортимент.  Вие имате възможност да изберете най-точния ветробран, пасващ идеално с детайлите на купето, като разгледате нашия каталог.  

За да монтирате ветробраните, не се искат специални умения. Те се поставят в прозоречния отвор, след като предварително сте смъкнали стъклата на превозното средство. След това към всеки ветробран се слага планка, която може да я намерите в комплекта. Тя поддържа по-здраво ветробрана към рамката на вратата.

Ветробраните на полската фирма Неко са най-търсените авточасти, поради висококачествената им изработка.

Те са направени от нечуплива и устойчива на удари пластмаса. Точният дизайн и очертание на ветробраните е съгласувано със специфичните форми на всяко превозно средство.

Предимства от поставянето на ветробрани:

  • Защитават от дъжда

  • Ограничават шума от вятъра

  • Осигуряват по-добра циркулация на въздуха

  • Възпрепятстват изпотяването на стъклата

  • Защитават от влизане на насекоми в превозното средство

Публикувано на: 22/12/2016

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr