Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

Какво ни предложиха на тунинг изложението Sema 2016

Какво ни предложиха на тунинг изложението Sema 2016

 

Тунинг изложението SEMA, което се състоя в Лас Вегас ни представи едно грандиозно шоу. Тунинг компаниите показаха своите забележителни проекти и успяха да привлекат погледите на публиката, като успяха да докажат, че външния вид никога не е достатъчно агресивен и че винаги има какво още да се желае, за да се достигне до един настина мощен автомобил.

В следващите редове може да се запознаете с една не малка част от зверовете, които ни представиха на SEMA:

  • тунинг, авто тунинг, тунинг изложение, semaGumout Toyota GT4586 

The Gumout GT4586 е „огнедишащ“ дрифтинг автомобил, който е 50 % Toyata GT4586 и 50% Ferrari 458 Italia. С впечатляващия италиански двигател 4.5 V8 с 570 к.с. се дава възможност да се развие 9000 об./мин.  В случай, че всичко това не ви е впечатлило ще направим едно кратко уточнение, че италианската машина е монтирана в предната част на японското купе и изпускателните тръби стърчат от предната броня и а пък изпускателните тръби стърчът от предната броня и мятат на воля огън и жупел.

 

  • sema, тунинг, авточасти, тунинг изложение
     
    Jeep CJ66 Concept

Предполагаме, че на всеки е ясно, че на това изложение винаги присъства някой тунингован екземпляр на Jeep. Този модифициран модел пристига от гаража  на Mopar и неоспоримо е един от най-уникалните, който са правили някога. Concept е съвкупност от обичайното за Jeep излъчване и авточасти от различни генерации на фирмата - рамата от Wrangler TJ, купето на CJ от 1966 и части от настоящия Wrangler. Хубавото е, че от компанията не са пренаситили с модификации джипа и той може да се вихри на тежките офроуд терени.

  • тунинг, тунинг изложение, тунинг авточастиProject Underdog Ford Maverick

Необичайната поява Ford Maverick на SEMA е доказателство, че на света съществуват хора, които биха прекарали часове наред по неговото модифициране. Сунг Канг известен с участието си в „Бързи и яростни“ доказа, че под капака на Maverick се крие голям потенциал. Моделът е основан на американския звяр, но е смесен и с някои японски дрифт части, допълнени със съвременна технология. Все пак под капака нямаше как да намерите 2.3 литров 4-цилиндров двигател.

  • sema, тунинг изложение, тунинг, тунинг авточастиChevy Camaro Turbo AutoX Concept

Главеният акцент на изложението на SEMA винаги е бил върху умопомрачителните модифицирани американски V8 двигатели. Забележителните механични компресори и многото литри работен обем винаги са били обект на интерес на посетителите. Chevrolet Camaro AutoX върви обаче по друг път. Акцентът тук е насочен към онези, които държат на европейското схващане за динамика, управление и поведение на пътя. За тази цел камарото е оборудвано със спортно окачване, 2.0- литров турбо двигател и за любители на фотографията и няколко стойки за GoPro камера.

 

В следващата статия може да се запознаете с още от тунингованите автомобили представени на изложението SEMA 2016. 

Публикувано на: 05/12/2016

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr