Какво ни предложиха на тунинг изложението Sema 2016

Какво ни предложиха на тунинг изложението Sema 2016

 

Тунинг изложението SEMA, което се състоя в Лас Вегас ни представи едно грандиозно шоу. Тунинг компаниите показаха своите забележителни проекти и успяха да привлекат погледите на публиката, като успяха да докажат, че външния вид никога не е достатъчно агресивен и че винаги има какво още да се желае, за да се достигне до един настина мощен автомобил.

В следващите редове може да се запознаете с една не малка част от зверовете, които ни представиха на SEMA:

  • тунинг, авто тунинг, тунинг изложение, semaGumout Toyota GT4586 

The Gumout GT4586 е „огнедишащ“ дрифтинг автомобил, който е 50 % Toyata GT4586 и 50% Ferrari 458 Italia. С впечатляващия италиански двигател 4.5 V8 с 570 к.с. се дава възможност да се развие 9000 об./мин.  В случай, че всичко това не ви е впечатлило ще направим едно кратко уточнение, че италианската машина е монтирана в предната част на японското купе и изпускателните тръби стърчат от предната броня и а пък изпускателните тръби стърчът от предната броня и мятат на воля огън и жупел.

 

  • sema, тунинг, авточасти, тунинг изложение
     
    Jeep CJ66 Concept

Предполагаме, че на всеки е ясно, че на това изложение винаги присъства някой тунингован екземпляр на Jeep. Този модифициран модел пристига от гаража  на Mopar и неоспоримо е един от най-уникалните, който са правили някога. Concept е съвкупност от обичайното за Jeep излъчване и авточасти от различни генерации на фирмата - рамата от Wrangler TJ, купето на CJ от 1966 и части от настоящия Wrangler. Хубавото е, че от компанията не са пренаситили с модификации джипа и той може да се вихри на тежките офроуд терени.

  • тунинг, тунинг изложение, тунинг авточастиProject Underdog Ford Maverick

Необичайната поява Ford Maverick на SEMA е доказателство, че на света съществуват хора, които биха прекарали часове наред по неговото модифициране. Сунг Канг известен с участието си в „Бързи и яростни“ доказа, че под капака на Maverick се крие голям потенциал. Моделът е основан на американския звяр, но е смесен и с някои японски дрифт части, допълнени със съвременна технология. Все пак под капака нямаше как да намерите 2.3 литров 4-цилиндров двигател.

  • sema, тунинг изложение, тунинг, тунинг авточастиChevy Camaro Turbo AutoX Concept

Главеният акцент на изложението на SEMA винаги е бил върху умопомрачителните модифицирани американски V8 двигатели. Забележителните механични компресори и многото литри работен обем винаги са били обект на интерес на посетителите. Chevrolet Camaro AutoX върви обаче по друг път. Акцентът тук е насочен към онези, които държат на европейското схващане за динамика, управление и поведение на пътя. За тази цел камарото е оборудвано със спортно окачване, 2.0- литров турбо двигател и за любители на фотографията и няколко стойки за GoPro камера.

 

В следващата статия може да се запознаете с още от тунингованите автомобили представени на изложението SEMA 2016. 

Публикувано на: 05/12/2016

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2017 - Design & SEO by WebPr