Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

Тунинг за VW – новото VW Polo GTI - най-бързия малък автомобил

Новият модел на Volkswagen Polo е един от най-важните автомобили за марката. Сравнително евтин сред класа си, той предоставя голямо разнообразност на почитателите си.

Германският концерн показа шестата генерация на Polo – разбира се и при него има версията GTI. Малкият бегач заема важна част в GTI-семейството. Това се подразбира още от пръв поглед. Интериора на VW Polo GTI предизвиква усещане за простор – мястото в купето има наподобява на моделите от компактния клас. Сядайки в автомобила, обаче забелязваме, че се намираме на по-ниско разстояние, което пък идеално приляга на спортните бегачки от класа на Polo. Спортните седалки направи ви заковават, а червените декоративни шевове и скосеният отдолу волан внасят допълнителна атмосфера, която е абсолютно задължителна за GTI. Деликатната кожа, с която е облицован волана е приятна и едновременно комфортна при допир – напълно подходяща, ако ви се наложи да използвате трасета с много завои. Предните и задните седалки са оборудвани с емблематичната за първия GTI карирана тапицерия. Останалата част от вътрешното оформление, включително тавана и колонките са в черен цвят. Най-забележителната част в VW Polo GTI се явява тунингованото амбиентно осветление. Общо взето колата е идеална за ежедневието – макар че е спортна.

Различимият спортист

Външната част на автомобила също е белязана с емблематичните GTI-елементи. Радиаторната решетка е от тип „пчелна пита“, а предната тунинг броня е с уникален дизайн и поставен спойлер отдолу. Няма да пропуснем и типичната червена GTI-ивица, която е поставена между фаровете и прелива в тях. Отзад намираме горен спойлер с цвета на каросерията, LED-светлини, дифузьор и двоен спортен ауспух с хромирани бленди. По принцип от Volkswagen слагат 17-цолови джанти, но GTI е първата по рода си трансформация на Polo, за която бихте могли да поръчате и „18-ки“. Характерни за автомобила са червените спирачни апарати и раздутите прагове.

По-висока мощ и понижен с 15 мм клиренс

В съпоставка с предходния модел малкия спортист от Wolfsburg е по-мощна с 8 к.с. Обновеният 2-литров TSI генерира 200 „кончета“ (на предишния тип се слагаше 1.8 TSI със 192 к.с.). VW Polo GTI ускорява за 6,9 сек от 0 до 100 км/ч благодарение на задвижващия си агрегат. Почитателите на превключването на предавките ще бъдат доволни, тъй като VW предоставя Polo GTI с ръчна трансмисия, а за DSG се доплаща.

Публикувано на: 18/06/2018

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr