Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

Singer Vehicle Design представи „Mulholland Drive“ с изцяло реновирани калници, джанти и спойлер

Калифорнийците Singer Vehicle Design представиха най-свежата си майсторска творба: синьо-златисто Porsche 964 с наименованието „Mulholland Drive“.

Най-свежото творение на реновиращата тунинг компания на Porsche, озаглавиха синьо-златистото си зрелище „Mulholland Drive“. Очертаната графика на новоизлюпеното Porsche 911 имитира топографската карта на хълмистите райони на Mulholland Drive, които са в близост до Лос Анджелис и където през 60-те и 70-те години са се организирали нелегални автомобилни надпреварвания. В тази връзка са поставени и допълнителните фарове на предния капак – все пак шофирането през нощта в планистите райони изисква и безупречно осветление. Напълно в  стила на Singer най-свежата творба е базирана на Porsche 964 с вътрешното кодово име за моделите 911 Carrera 2 и 911 Carrera 4, произвеждани от 1989г. до 1994 г. За жалост от тунинг компанията не дават сведения за техническите данни на прототипа, но сме наясно, че политиката им на изпълнение е да задоволяват всички желания на клиентите си. В дадения случай знаем, че клиента е желаел колата да е перфектна за шофиране по виещи се участъци, именно като очертаната графика. Поради тази причина Singer Vehicle Design са акцентирали върху външния вид на тунингования автомобил и са реновирали задния спойлер, сложили са готини джанти, напомнящи на тези от рали състезанията и са добавили светлини, прикрепени към предницата. Несъмнено бихме могли да очакваме и един невероятен прогрес и под капака.

Singer предлага своите реновирани 911 в различни версии настроени с 3.8-литрови или 4.0-литрови шест цилиндрови боксер двигатели.  Върховата версия е резултат от съвместната работа с Williams Advanced Engineering и легендарния разработчик на Porsche Hans Mezger.  Те са заложили 500 конски сили или казано с други думи 372 киловата. Оборотомерът е с над 9000 об./мин,
което трябва да е наистина един невероятен звук и задължително трябва да се чуе.

Публикувано на: 15/05/2018

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr