Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

Lumma приключи с тунинговането на G 63

тунинг за автомобилиСамо един месец след зрелищната поява на новата генерация Mercedes-Benz G-Class, показа и неговата топ версия, творение на доработчиците от AMG. Mercedes-AMG G63 се представи с огромна мощност, разкош и удобство, както и скоростни параметри на спортно купе.

Най-значимата част е боди кит, с подкрепата на който Mercedes AMG G 63 се трансформира в Lumma CLR G770. Той е съставен от карбонов преден капак с вентилационни отвори и по-обширни части на калниците. Основанието е, че от тунинг компанията не ползват серийните джанти и гуми. Но да обърнем внимание повече на карбоновата визия: от него  са направени средната част на тунинг бронята, както и капаците на страничните огледала, страничните предпазни лайстни и дръжките на вратите. Ексцентричната визия на G 63 е подсилена и от по-широките елементи на страничните прагове на красавеца, както и от внушителните ауспуси.

Точно за G-клас от тунинг компанията Lumma разработиха и Heavy-Duty-вариация на джантата CLR-Racing-2. Ако се питате какъв е формата – 23-цолави джанти с размер на гумите 305. Ако това не ви стига, Lumma предоставя и 24-цолови джанти с гуми 355 за задната ос. Освен всичко това може да се снабдите и с комплекти за смъкване на каросерията и спортна ауспухова уредба.

Mercedes-AMG G 63 разполага с 585 к.с., 850 Нм, 9-степенна скоростна кутия, разпределено както следва нютон-метри в съотношение 40/60 отпред/отзад. Освен всичко Mercedes-AMG G 63 разполага и с три индивидуално заключващи се диференциала.

Mercedes G63 AMG беше представена на автомобилния салон в Женева, който се състоя тази година през март месец. Автомобилът влиза в продажба по-късно през тази година с изключителната си серия Edition 1. На този етап не са ясни каква ще бъде цената на новия мощен всъдеход.

Публикувано на: 12/04/2018

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr