Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

4 неща, които трябва да знаете за тунинг на автомобили

Подобрено електронно управляващо устройство (ECU)

4 неща който трябва да се знаят за тунинг на автомобили

За да избегнете мигащата светлина с надпис, която ви напомня да проверите двигателната система, при тунинг на автомобила препоръчваме използването на подобрено електронно управляващо устройство (ECU), тъй като то по-точно би „разчело“ всякакви важни промени и разлики в използването на конски сили и обороти.

Спирачки

Вентилираните спирачни дискове се охлаждат по-лесно в случаите на внезапно и продължително спиране, като по този начин запазват диска от повреда (като например деформиране). Въпреки че са по-скъпи, при тунинг някои собственици може да предпочетат да използват „диск в диск“ спирачки, които заместват задния спирачен барабан с дискови спирачки.

Трансмисия

При тунинг на автомобил стандартните шофьори могат да намерят оборудване за по-бързи и лесни предавки, което да намали времето за смяна между скоростите и да увеличи ускорението. Ъпгрейдването на съединителя също може да направи трансмисията по-лесна при по-усилена работа на двигателя и при използване на по-голям брой конски сили.

Джанти и гуми

Добрият комплект от джанти и гуми при тунинг може да бъде повече от играчка за привличане на погледите, тъй като могат изцяло да променят цялостното управление на автомобила. Стандартните твърди гуми са много устойчиви на корозия и износване, като в магазини за тунинг на автомобили и резервни части може да намерите гуми, които са по-леки и по-широки – те имат повече гума и повишават цялостното съприкосновение на гумата с асфалта. 

Публикувано на: 24/10/2017

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr