Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

Какво ни предложиха тази година във Вьортерзее

Таз годишното изложение при австрийското езеро Вьортерзее започна на 24 май и представи едно наистина добри модели на които не биха могли да устоят феновете на Volkswagen. На изложението концерна показа на бял свят най-новите модели автомобили изработени от различни компании, но акцента както винаги е бил Volkswagen, а главната звезда на събитието– Golf. Както всяка година Volkswagen е подготвил специално за изложението автомобил, който да очарова почитателите на марката.

GTI First Decade, Вьортерзее, Volkswagen, тунинг, тунинг магазин, тунинг авточасти, тунинг аксесоариМоделът е изработен от тринадесет служители на Volkswagen, които са били на обучение. Първоначалната и най-изумителна черта на шедьовъра GTI First Decade е синия му двуцветен екстериор. На задницата на звяра може да видим спойлер от Clubsport, а забележителните 20-цолови джанти напълно завършват външния вид на автомобила. Върху него можете да намерите табелка с обозначения „10”, която означава, че модела е десетия GTI, специално разработен за събора във Вьортерзее.

 

GTI First Decade, Вьортерзее, Volkswagen, тунинг, тунинг магазин, тунинг авточасти, тунинг аксесоариЗа да се придаде по-спортен вид на автомобила задните седалки са премахнати. На тяхно място са прибавени нови високоговорители и резервна гума. Седалката на шофьора може да се направлява дистанционно посредством смартфон и таблет, като тя е снабдена с масажни функции. Спортните седалки са облечени в титаниево черна напа кожа и алкантара, грижливо пришити със син шев.

Най-интригуващо е самото задвижване на GTI First Decade, Мощността на автомобила е 410 к.с. Феновете на  Volkswagen  могат да се порадват и на двойното предаване на GTI, представено от бензиновия двигател, задвижващ предната ос и 48-волтов електромотор, които задейства задните колела с мощност от 12 киловата.

 

GTI First Decade, Вьортерзее, Volkswagen, тунинг, тунинг магазин, тунинг авточасти, тунинг аксесоариСиловата машина дава на разположение двата задвижващи агрегата да се използват както заедно така отделно. За да превключите на предно, задно или двойно предаване се натиска бутон, които е сложен на волана или със специално разработено мобилно приложение.

Хибридният модел напълно оправда очаквания и затвърди факта, че  Volkswagen могат да се представят зашеметяващо.

 

 

 

Публикувано на: 06/06/2017

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr