Най големият онлайн магазин за Авто Аксесоари (Автоаксесоари), Тунинг магазин, Тунинг аксесоари, Автотунинг

Тунинг брони

тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони, тунинг фарове ,тунинг стопове , тунинг авточасти, тунинг за коли, тунинг за Мерцедес, тунинг за Мерцедес w202, тунинг за Мерцедес w203, тунинг за Мерцедес w204, тунинг за Мерцедес w210, тунинг за Мерцедес w211, тунинг за Мерцедес w212, тунинг за Мерцедес w220, тунинг за Мерцедес w221, тунинг за Мерцедес w222, тунинг за Бмв, тунинг за Бмв e36, тунинг за Бмв e46, тунинг за Бмв e90, тунинг за Бмв f30, тунинг за Бмв e34, тунинг за Бмв e39, тунинг за Бмв e60, тунинг за Бмв flO, тунинг за Бмв e38, тунинг за Бмв e65, тунинг за Бмв хЗ, тунинг за Бмв х5, тунинг за Бмв хб, тунинг за Ауди, тунинг за Ауди s3, тунинг за Ауди s4, тунинг за Ауди s6, тунинг за Ауди s8, тунинг за Ауди rs3, тунинг за Ауди rs, тунинг за Ауди 4, тунинг за Ауди rs6, тунинг за Ауди a4, тунинг за Ауди аб, тунинг за Ауди a8, тунинг за Ауди a7, тунинг за Vw, тунинг за golf, тунинг за pasat , тунинг за cady , тунинг за tauranТунинг броните се изработват за всички съвременни модели коли. Те се инсталират отпред и отзад на превозното средство и изпълняват функцията на защитна стена при случай на удар с друг автомобил или друга пречка на пътя. През началото на 20 век са монтирани първите брони, които са били изработени от стомана и изцяло са отговаряли на понятието броня.

Съвременните тунинг брони са изработени от различни висококачествени пластмаси, чиято функция е не само да защитят колата, но и омекотяват удара. Така се предпазват хората в превозното средство от така наречения „камшичен удар“.

Срещу последствията от такъв удар се употребяват предпазните колани и въздушните възглавници (airbag).

Преимущества на висококачествените тунинг брони е по-ниската цена и предотвратяването при леки удари от оставане на незаличими следи по бронята. В случай на удар се появяват някакви вдлъбнати или резки върху бронята е препоръчително да се провери внимателно дали няма вътрешни наранявания, защото те биха попречили на ефекта от омекотяване на последващ по-силен удар. Ако тунинг бронята е с по-малак повреда е възможно да запълните вдлъбнатините като ги боядисате. В случай че неизправността е много голяма е необходима да я смените с нова. Като за тази цел не е необходимо да се извършва от специалисти, защото монтирането не е сложно. При някои марки коли е нужно да се свалят фаровете и мигачите, за да се отстрани предната броня и респективно задните фарове и мигачи за демонтаж на задната броня.

тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони, тунинг фарове ,тунинг стопове , тунинг авточасти, тунинг за коли, тунинг за Мерцедес, тунинг за Мерцедес w202, тунинг за Мерцедес w203, тунинг за Мерцедес w204, тунинг за Мерцедес w210, тунинг за Мерцедес w211, тунинг за Мерцедес w212, тунинг за Мерцедес w220, тунинг за Мерцедес w221, тунинг за Мерцедес w222, тунинг за Бмв, тунинг за Бмв e36, тунинг за Бмв e46, тунинг за Бмв e90, тунинг за Бмв f30, тунинг за Бмв e34, тунинг за Бмв e39, тунинг за Бмв e60, тунинг за Бмв flO, тунинг за Бмв e38, тунинг за Бмв e65, тунинг за Бмв хЗ, тунинг за Бмв х5, тунинг за Бмв хб, тунинг за Ауди, тунинг за Ауди s3, тунинг за Ауди s4, тунинг за Ауди s6, тунинг за Ауди s8, тунинг за Ауди rs3, тунинг за Ауди rs, тунинг за Ауди 4, тунинг за Ауди rs6, тунинг за Ауди a4, тунинг за Ауди аб, тунинг за Ауди a8, тунинг за Ауди a7, тунинг за Vw, тунинг за golf, тунинг за pasat , тунинг за cady , тунинг за tauran, Роля на тунинг броня

На този етап автомобила се е превърнал в средство за придвижване, а не в нещо луксозно, което човек не може да си позволи. Автомобилът се преобрази в неделима част от живота на хората. Сега си представете един автомобил без предна и задна броня. Той би изгубил изцяло своя чар и неповторимост и най-вече безопасността на пътя.

Тунинг броните са устройства, използващи се за стабилизиране на предната и задната част на колата и послужва като буфер при удар с друг автомобил или друга пречка на пътя. Идеята при изработката на тунинг броните е те да запазват и  други авточасти като фаровете, стоповете и решетката. 

Публикувано на: 30/03/2017

ветробрани, стелки ,тунинг , тунинг авточасти, тунинг брони

Онлайн Магазин за Тунинг Части и Специални Тунинг, Поръчки, ТУНИНГ, АВТОтунинг © 2022 - SEO by WebsitePr